Klik hier als de mail niet goed leesbaar is

Banenbeurs Nederland
load images

In contact met werkzoekenden

Momenteel help ik met het werven van exposanten voor de Banenbeurs 2015 en misschien zoek jij (of jouw bedrijf) nieuw personeel. In dat geval is de Banenbeurs op 18 september a.s. de uitgesproken gelegenheid om in contact te komen met werkzoekenden! Deze beurs staat erom bekend 1x per jaar de beste vacatures van de beste bedrijven aan te bieden.load images

Nationaal prominent podium

Banenbeurs Nederland helpt al acht jaar lang bedrijven met het vinden van vast of tijdelijk personeel op (v)mbo, hbo, en ook steeds meer op WO-niveau. De beurs heeft zich tot een prominent podium ontwikkeld waar werkgevers en werkzoekenden uit heel Nederland bij elkaar komen. Zelfs in tijden van crisis is de Banenbeurs als zo’n beetje de enige in dit segment blijven voortbestaan.

De afgelopen jaren hebben al honderden bedrijven meegedaan, zoals onder andere deze grote partijen: Adecco, Monsterboard, AH, Bastion Hotels, Defensie, IKEA, Sodexo, Tempo Team, Lidl, Landal, Kruidvat, Dirk vd Broek, Aktiesport, Action, etc…   Stap jij of jouw bedrijf in hun voetsporen en ben jij dit jaar ook van de partij?! load images

Aanbod van verschillende diensten

Om de zoektocht voor werkzoekenden zo soepel mogelijk te laten verlopen, worden er ook andere diensten aangeboden zoals: job coaches, profielfotografen, specialisten met sollicitatietips en workshops/presentaties. Bied jij een (soortgelijke) ondersteunende dienst aan die de zoektocht van werkzoekenden vergemakkelijkt? Denk er ook dan maar eens over na om een stand op de Banenbeurs te huren en op die manier een enorme doelgroep te bereiken (we verwachten circa 4000 bezoekers!).

Het publiek bestaat uit mensen op zoek naar een full- of parttime baan, baanveranderaars en positieverbeteraars, stage-zoekers, starters, young professionals en trainees. Allemaal zeer gemotiveerd, werkwillend en goed voorbereid.load imagesWaarom deelnemen aan de Banenbeurs?
 • Je hebt direct contact met sollicitanten;
 • Het is een effectieve eerste selectie;
 • Lage wervingskosten;
 • Er is alle tijd om 1-op-1 met een bezoeker/sollicitant te praten;
 • We hanteren minimale standkosten (met vaste m2-prijzen);
 • Mogelijk om landelijke vacatures te promoten (nadruk ligt op ZH, NH en midden NL);
 • Gemotiveerde bezoekers;
 • Profileren als werkgever op de arbeidsmarkt;
 • Grote diversiteit aan branches (grootste groep: Retail, zorg, horeca, techniek, opleidingsinstituten, uitzendbranches).


load imagesVoor wie?
 • Voor bedrijven met moeilijk vervulbare vacatures;
 • Voor bedrijven die geen tijd, energie en geld in langlopende en dure sollicitatieprocedures willen steken;
 • Voor (middel)grote bedrijven;
 • Voor bedrijven die aan hun bekendheid en branding willen werken;
 • Voor organisaties die werkzoekenden begeleiden en/of opleiden.


load imagesNieuwe locatie

Een aantrekkende arbeidsmarkt vraagt na al die jaren om een prachtige nieuwe locatie en dat is MBO College Noord te Amsterdam Noord geworden.

De beurs vindt op vrijdag 18 september van 10.00-16.00 uur plaats en de entree voor bezoekers is gratis.

Als je meer informatie wilt over de mogelijkheden en de standhuur kan dat via contact@jennybor.com of via dit contactformulier (noteer de code 'LaBor Events').

Graag tot dan! 

p.s.: doorsturen van deze mail in jouw eigen netwerk wordt zeer gewaardeerd.www.LaBorEvents.nlKlik hier als je geen mail meer wilt ontvangen.

LaBor Events
Jenny Bor
Valkenburg ZH
Nederland

+31654242179
contact@jennybor.com
www.laborevents.nl