Klik hier als de mail niet goed leesbaar is

Effectief omgaan met de vele veranderingen in deze tijd
load images

THUIS ZIJN IN JEZELF, JE OMGEVING EN DE WERELD 

Thuis zijn in jezelf, je omgeving, de wereld – wie wil dat niet? Op dinsdag 7 april organiseert LaBor Events in samenwerking met Ontwenningsexperts een workshop met deze thema’s. De workshop vindt plaats van 20.00 tot 22.00 uur in het Cultureel Centrum te Voorschoten.

De deels praktisch georiënteerde workshop bestaat uit verschillende onderdelen.  Hoe om te gaan met alle veranderingen om ons heen? Wat is eigenlijk de aard van deze veranderingen, hoe herkennen we deze, hoe worden we er door beïnvloed?load images

ONS EIGEN LEVEN VORM GEVEN

Het lijkt een goed idee om dichtbij ‘huis’ te beginnen, om voor onszelf te herkennen hoe we ons leven en omgeving vorm willen geven, binnen en zoveel mogelijk in harmonie met de krachtenvelden om ons heen. Workshopleider Sander Quack van Ontwenningsexperts nodigt jou uit voor  een korte reis langs de miljarden lichaamscellen, het energieveld om ons heen en andere innerlijke levens. Hoe meer we hiermee  in contact zijn, hoe gerichter we de doelen en stappen in ons leven kunnen zetten die bij ons passen.  Ieder mens op zijn of haar unieke wijze. 

STOPPEN MET LASTIGE GEWOONTEN OF VERSLAVING 

Het stoppen met een lastige gewoonte of verslaving helpt om ons vrijer te voelen, geeft nieuwe mogelijkheden en heeft positieve effecten op onze gezondheid. Meer uitleg over het mechanisme van gewoonten, zowel fysiek als energetisch, is onderdeel van deze workshop.

De opzet van de workshop is zodanig, dat het voor eenieder interessant kan zijn. Ook al heb je zelf geen verslaving of ken je niemand die ergens aan verslaafd is. Het kan immers ook de andere kant op werken: misschien zijn er wel bepaalde gewoonten en patronen die je juist in jezelf wilt versterken? Meer inzicht in bijvoorbeeld de werking van de neurotransmitters en het voorkomen van of  succesvol omgaan met stress kan u hierbij helpen.

Daarnaast kunnen we ook ‘verslaafd’ zijn aan niet-productieve gedachtenpatronen, die ons belemmeren onze doelen te bereiken en succesvol te zijn. Hoe kunnen we dit ombuigen op een natuurlijke manier?load images

ONTWIKKELEN EN STIMULEREN VAN 'GOEDE' GEWOONTEN MET FENG SHUI

Door middel van de zogenaamde Circel van Succes zal een tipje van de sluier worden opgelicht over  Feng Shui als hulpmiddel om uw leven en omgeving op harmonische en succesvolle wijze te her-vormen of bij te stellen.  Feng Shui is een Oosterse filosofie die leert hoe invloeden, die vormgeving en inrichting op het welzijn van de mens hebben, in positieve zin versterkt kunnen worden.

Samenvattend: er zal een mengeling zijn van theoretische achtergrond en praktisch toepasbare tips en oefeningen, die nuttig voor u kunnen zijn in het dagelijks leven.

Sander is natuurgeneeskundig therapeut met als specialiteit het behandelen van mensen om te kunnen stoppen met verslavingen of lastige gedachten en gewoontes. Voorbeelden zijn stoppen met roken, alcohol, suiker, eetstoornissen, (soft)drugs, nagelbijten, haren trekken, gamen. Door lidmaatschap van beroepsvereniging BATC worden de consulten door de meeste verzekeraars deels vergoed. Door bedrijven en ARBO diensten worden arrangementen aangevraagd voor bijvoorbeeld het stoppen met roken of alcohol van werknemers. Zie www.ontwenningsexperts.nlload images

LOCATIE & AANMELDEN

Het Cultureel Centrum bevindt zich aan de Prinses Marijkelaan 42 te Voorschoten. Toegang is € 15,- en als jij je vóór 15 maart aanmeldt, kost het je slechts € 10,-  Aanmelding vooraf wordt op prijs gesteld in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Dit kan via contact@jennybor.com. De zaal is open vanaf 19.45 uur, consumpties zijn voor eigen rekening aan de bar. Datum: dinsdag 7 april 2015.

Binnenkort volgt nog verdere inhoudelijke  informatie over deze workshop!load imagesAgenda 2015
www.ontwenningsexperts.com & www.LaBorEvents.nlKlik hier als je geen mail meer wilt ontvangen.

LaBor Events
Jenny Bor
Valkenburg ZH
Nederland

+31654242179
contact@jennybor.com
www.laborevents.nl