KLik hier als je de mail niet goed kunt lezen of de foto's niet zichtbaar zijn.


NIEUW SCHILDKLIERWEBINARMisschien heb jij in december het eerste schildklierwebinar van René Martina al gevolgd. De tijd bleek te kort om alles te behandelen dus houdt hij aanstaande woensdag 4 februari een nieuw schildklierwebinar. Er wordt nog dieper op de ware oorzaken en achtergronden van schildklierklachten ingegaan. Het webinar is ook prima te volgen als dit je eerste kennismaking met een schildklierwebinar van René zou zijn.load imagesSchildklierklachten staan nooit op zichzelf

Er zit altijd iets achter. Ontstekingen, auto-immuun problemen, tekorten van vitamines en/of mineralen etc. Er wordt zelden tot nooit een daadwerkelijke oorzaak bepaald. De klachten waar de patiënt mee bij de huisarts verschijnt, zijn dermate uiteenlopend dat zowel arts als patiënt totaal verward raken met als gevolg dat de patiënt niet serieus wordt genomen en in de regel met geen of een misdiagnose naar huis gaat.

Een voorbeeld van de klachten die je hierbij ziet: concentratieproblemen, vergeetachtigheid, depressie, waterhoofd, koud, zichtproblemen tot een hoge bloeddruk aan toe.

Door deze diversiteit aan klachten is de arts totaal afhankelijk geworden van laboratorium onderzoek. En het is zelfs zo erg dat de laboratorium waarden worden behandeld en niet de patiënt. Zodra of zolang de waarden goed zijn, kun je geen klachten hebben…load imagesEen verhaal uit de praktijk van René

Carla's leven was prima tot na de geboorte van haar tweede dochter. Ze was 32, had een goede baan, ze genoot voluit van het leven met één uitzondering: ze voelde zich moe en uitgeput. Ze kwam met moeite haar bed uit en dacht dat het door de kinderen kwam of misschien had ze wel een postnatale depressie.

De artsen die ze bezocht, probeerden haar te overtuigen dat dit normaal was, alhoewel ze niet kon begrijpen dat andere moeders ook zo leefden. Ze had alle interesse voor hobbies en sporten verloren, geen interesse meer in haar liefdesleven en dit had gevolgen voor haar huwelijk. Maar ze was te moe om zich hier druk om te maken..

Carla had ook wat andere klachten die niemand kon verklaren: gewichtstoename, droge huid en haar, nagels die afbraken en sinds enige tijd ook migraineachtige klachten. Zelfs haar tong voelde enigszins raar aan.

Laboratorium onderzoek leverde niets op, dus mankeerde ze volgens haar arts ook niets. Ze begon steeds meer aan zichzelf te twijfelen. Toen ze bij René kwam, was ze ten einde raad en had ze alle hoop opgegeven maar iemand had haar aangeraden om een consult bij hem te boeken. 

Als je bekend bent met schildklierklachten dan kan het bijna niet missen dat er hier sprake is van een niet optimaal werkende schildklier die zich nog niet in labwaarden liet meten. Door middel van enkele testen bleek dat er wel degelijk een schildklierafwijking was dat door een progesteron deficiëntie werd veroorzaakt.

Na gebruik van de nodige orthomoleculaire middelen begon ze langzaam uit het dal te klimmen en na zes maanden was ze weer helemaal de oude en kon haar werk en normale bezigheden weer hervatten.load imagesDrie tips om je schildklier te onderhouden

  1. Gebruik een multimineraal. Een mineralen tekort kan een aanleiding zijn voor hapering van de schildklier.
  2. Vitamine D is een vitamine die zeer ondersteunend werkt voor de schildklier en het immuunsysteem. Er zijn diverse onderzoeken die dit bevestigen.
  3. Luister en of kijk regelmatig naar de webinars van René Martina waar je uitgebreide informatie over preventie van schildklierklachten en ondersteuning van een optimaal werkende schildklier krijgt.load images

René Martina – Consultant, Trainer & Natuurgeneeskundig Therapeut


René Martina heeft 30 jaar ervaring in de natuurgeneeswijzen en richt zich onder meer op advisering en trainingen op het gebied van Leadership en Values. Qua gezondheidsconsulten focust hij zich op de vraag wat de reden is dat mensen ervoor ´kiezen´ om bepaalde ziektes in hun leven te manifesteren. De antwoorden hiervan vinden we in het onderbewuste. Hij onderzoekt altijd hetgeen dat achter het zich manifesterende symptoom zit. Door zijn vroegere werkervaring met krachtsporters (BodyBuilding, gewichtheffen, atletiek) ging er een wereld voor hem open op het gebied van het gebruik van (natuurlijke) hormonen die lichaamsprestaties kunnen verbeteren. René heeft zich daarna ook verdiept in Rejuvenation en de Psycho-endocrinologie  (de relatie tussen hormonen en psyche). Hij heeft een periode in de Perfect Age klinieken van Robert Schumacher gewerkt op het gebied van voeding en Rejuvenation.  Zie zijn website voor een volledig  beeld.load imagesDeelnamebedrag

De deelnamekosten bedragen slechts € 39,50. Zodra jij je via mijn website hebt ingeschreven (of telefonisch op 06-54242179), ontvang je een mailtje met betalingsgegevens. Op de dag zelf ontvang je via de mail de te gebruiken link voor het webinar. Er is weer ruimte om je persoonlijke vragen tijdens het webinar te stellen. Vooraf per mail kan ook contact@jennybor.com.

Datum: woensdag 4 februari van 20.00-21.00 uur!"Everything happens for a reason and
that reason is the hormones"
Klik hier als je geen mail meer wilt ontvangen.

Jenny Bor
Valkenburg ZH
Netherlands

+31654242179
contact@jennybor.com
www.laborevents.nl