Klik hier als de mail niet goed leesbaar is

Energie van Geldload images

Word een magneet voor de energie van geld

Ben jij iemand die veel moeite moet doen om het financieel voor elkaar te krijgen? Maak jij je vaak zorgen hoe je de maand doorkomt of hoe je bepaalde rekeningen moet betalen? Heb je een bepaalde baan vanwege de zekerheid en niet zozeer omdat het je passie is? Weet je eigenlijk niet eens (meer) wat je diep van binnen zou willen doen? Kortom, zit je vast en wil je graag de goede kant - JOUW kant - worden opgeholpen? Zowel op financieel als op persoonlijk gebied? 

Laat de afstandscursus 'De energie van geld' een positieve invloed op jouw leven uitoefenen en word een magneet voor de energie van geld!

Geld is een machtsinstrument - vooral spirituele mensen denken vaak zo waardoor ze op subtiele onderbewuste wijze een leven in welstand en overvloed van zich afsluiten. Dat is ook vaak de reden dat zij zich in financiële situaties bevinden die ver weg staan van alles wat mogelijk zou kunnen zijn. Het is tijd om het bewustzijn voor overvloed te transformeren. Als je leert om geld als een energievorm te zien waarmee we onze diepste waardering tot uitdrukking kunnen brengen, wordt de omgang met geld speelser en de bron voor een leven vol overvloed zal in jou worden geactiveerd.load images

"Zorg ervoor dat geld als uitdrukking van jouw bewustzijn JOU achternaloopt en niet jij het geld - wordt een bewustzijns-miljonair!"

Het spirituele bewustzijn dat zich nu globaal ontwikkelt, verandert momenteel alles. Bewustzijn is de 'nieuwe munt' van de komende tijd. We zitten midden in een proces waarin de aarde zichzelf steeds meer transformeert en waarop wij mensen schijnbaar weinig invloed op hebben. We kunnen deel van deze ontwikkeling zijn indien we ons bewustzijn opnieuw uitrichten en alles aannemen wat er is. Deze workshop is precies hiervoor bedacht.

Je gaat de kunst van creatie leren beheersen. Je leert datgeen te ontdekken dat je wilt bereiken. Je zal dingen in je leven aantrekken waar je blij van wordt en dat kan geld zijn maar net zo goed andere dingen. Maar één ding is zeker: je beweegt je door jouw leven en het geld loopt JOU achterna. Je zal vol vervulling beleven hoe makkelijk het is dat de constante superflow door jouw leven stroomt en hoe je als een magneet allerlei bijzondere dingen aantrekt.

Met behulp van de energie van de masters uit de 12e dimensie kan je eenvoudig creëren wat je op het gebied van geld en rijkdom nodig hebt zodat je elk moment van je leven tot een feest vol overvloed kan laten zijn. Natuurlijk is daar meer voor nodig dan alleen geld dus je kan ook andere begrippen daarvoor kiezen: gezondheid, liefde, voeding, creativiteit of tijd voor jezelf. Uit de bron van overvloed zal in ieder geval magnetisme ontstaan voor meer dan je werkelijk nodig hebt.load images

De afstandscursus 'De energie van geld' duurt circa een half jaar en bestaat uit acht cursusdelen die je krijgt thuisgestuurd en in je eigen tempo (binnen een bepaald kader) doorwerkt. De cursus is door Thorsten Weiss ontwikkeld en de meditatie-Cd´s zijn door Jenny ingesproken.

In het pakket zitten acht Cd's en een rode kristal die energetisch is verbonden met jouw speciale welstands-codering uit de 12e dimensie. Tijdens de cursus werk je veel met deze kristal om deze informatie op te kunnen roepen. Elk oefendeel van de cursus bevat een grote hoeveelheid energie, informatie en bewustzijns veranderende kracht waarmee je kan versmelten. Je zal met teksten, oefeningen en meditaties werken. Je krijgt energetische overdrachten, doorloopt verschillende initiaties en vooral zal je veel spelen!

Deelname aan deze cursus bedraagt eenmalig € 425,- en kan eventueel in termijnen worden betaald. In deze prijs zit het volgende inbegrepen: schriftelijk materiaal, de energetische overdrachten op afstand, je persoonlijk gecodeerde rode kristal, de verzameling van acht Cd's, al het overige cursusmateriaal, energiekaarten en uiteraard de verzendkosten. De cursus start op 7 januari 2015.


Lees HIER alle informatie over wat de cursus precies inhoudt en hoe jij je aan kunt melden.load imagesAgenda

2014:

15, 16 en 21 december Lezing hoe een Gezond en
Gelukkig nieuw jaar te starten - met Alex van der Werf2015:

Maandag 7 januari afstandscursussen Vitaal-Coach Project en Energie van Geld

Vrijdag 16 januari Lezing hoe een Gezond en Gelukkig nieuw jaar te starten

Vrijdag 23 t/m zaterdag 25 januari Masterclass conflicttheorieën en het onderbewuste met Ron
Henfling & René Martina
De locatie is gewijzigd naar Ermelo!

Zondag 15 februari Doorbraakstrategieën met Roy Martina in Veldhoven

Zondag 22 februari Relax & Renew Seminar met Lisette Tol in Amsterdam

Zondag 29 maart Relax & Renew Seminar met Lisette Tol in Amsterdam

Zaterdag 30 mei t/m woensdag 3 juni Leef je Onbeperkte Zelf met Roy Martina in Arnhem


load images

Alvast hele fijne feestdagen!

Jenny  Bor van
www.LaBorEvents.nlKlik hier als je geen mail meer wilt ontvangen.

LaBor Events
Jenny Bor
Valkenburg ZH
Nederland

+31654242179
contact@jennybor.com
www.laborevents.nl