Klik hier als de mail niet goed leesbaar is

Goed Nieuwsload images

Superfoods in Polen!

Goed nieuws mag gevierd worden en het goede nieuws dat ik met je wil vieren, is dat mijn boek Superfoods in je dagelijks leven over ruim een jaar in Polen wordt uitgegeven! Na Duitsland, Nederland en Italië volgt Polen als vierde land in de rij. Hoe vieren we dat? Als jij voor 20 december a.s. een Superfoods boek bij mij bestelt, krijg je daar mijn meditatie-cd ‘Slank Vitaal Gezond’ ter waarde van € 13,95 GRATIS bij. Als ondersteuning om er dit jaar geen feestelijke kilo's bij te krijgen. Daarbij ontvang je een proefzakje van de allerbeste kwaliteit gojibessen en een pen met mijn website erop. Dit alles heeft bij elkaar een waarde van ruim € 35,- en het kost je tot 20 december slechts € 19,90 (en de verzendkosten). Misschien gelijk een leuk kerstcadeautje voor een van je naasten! Bestellen kan via het contactformulier op mijn website. Bij opmerkingen svp noteren dat je gebruikt maakt van deze aanbieding.load imagesNieuwe locatie Relax & Renew

De deelnemers die zich al hadden opgegeven voor het Relax & Renew seminar op 22 februari zijn reeds op de hoogte van de nieuwe locatie. Goed nieuws voor degenen uit de Randstad die vanwege de afstand twijfelden: in plaats van Epe zal deze dag bij Puur Studio in Amsterdam plaatsvinden. Het wordt iets kleinschaliger en intiemer qua opzet, daarom hebben we op zondag 29 maart dit seminar nogmaals gepland.  De opzet van het seminar is exact hetzelfde, het enige dat naast de locatie verandert, is dat wij in Amsterdam voor een gezonde, lichte lunch zullen zorgen (naast uiteraard de drankjes). Er zijn nog een drietal plaatsen beschikbaar op 22 februari dus wees er snel bij als jij binnekort mindful en zoveel mogelijk stressvrij door het leven wilt gaan. load imagesPak het anders aan in 2015!

Ga jij het aankomende jaar doen waarvan je weet dat je het zou moeten doen? Wil jij het in 2015 anders aanpakken dan dat je nu doet? Verandering is mogelijk, mits je daar ook echt tijd en aandacht aan geeft. Het begint met het zetten van de eerste stap. En dat kun je al doen in één avond. Zoals in mijn laatste nieuwsbrief vermeld, helpt Alex van der Werf je hier graag bij en daarom geeft hij in de maand december 3 GRATIS lezingen hoe je Gezond & Gelukkig het nieuwe jaar kunt starten. De lezing gaat niet over goede voornemens, maar over echte resultaten. Wil je iets anders in je leven, aarzel dan niet en doe jezelf deze lezing CADEAU!

Waar & wanneer?

15 december 2014 Den Haag (avond)

16 december 2014 Purmerend (avond)

21 december 2014 Amsterdam (middag)
16 januari 2015 Beverwijk (avond)

Lees HIER alle informatie over wat je gaat leren en hoe jij je GRATIS aan kunt melden.load imagesAgenda

2014:

Donderdag 11 december Schilldklierwebinar met René Martina  (Laatste kans! Je kunt je nog opgeven tot 10 december!!)

Maandag 15 december Lezing hoe een Gezond en
Gelukkig nieuw jaar te starten

Dinsdag 16 december Lezing hoe een Gezond en Gelukkig nieuw jaar te starten

Zondag 21 december Lezing hoe een Gezond en Gelukkig nieuw jaar te starten2015:


Maandag 7 januari afstandscursussen Vitaal-Coach Project en Energie van Geld

Vrijdag 16 januari Lezing hoe een Gezond en Gelukkig nieuw jaar te starten

Vrijdag 23 t/m zaterdag 25 januari Masterclass conflicttheorieën en het onderbewuste met Ron
Henfling & René Martina

Zondag 15 februari Doorbraakstrategieën met Roy Martina

Zondag 22 februari Relax & Renew Seminar met Lisette Tol

Zondag 29 maart Relax & Renew Seminar met Lisette Tol

Zaterdag 30 mei t/m woensdag 3 juni Leef je Onbeperkte Zelf met Roy Martina


load images

Graag tot op een van de activiteiten en een ontspannen groet,

Jenny  Bor van
www.LaBorEvents.nlKlik hier als je geen mail meer wilt ontvangen.

LaBor Events
Jenny Bor
Valkenburg ZH
Nederland

+31654242179
contact@jennybor.com
www.laborevents.nl