Klik hier als de mail niet goed leesbaar is

Stress de baas
Twee praktische tips


Als je meer in het moment leeft, neem je betere beslissingen en ervaar je minder stress. Met Mindfulness kun je dat bereiken. Hieronder twee tips van Lisette Tol om zelf mee te oefenen.load images

1. GEBRUIK AL JE ZINTUIGEN 
Drink bijvoorbeeld je kopje thee met volle aandacht; voel het warme kopje, het gladde porselein, ruik de kruiden, proef de verschillende smaken, voel de damp tegen je gezicht, je lippen tegen het kopje, voel de thee naar binnen stromen. Elke moment ervaren, hier en nu. Zo ben je al snel 5 minuten mindful geweest… Dit kun je natuurlijk ook doen met douchen, tandenpoetsen, aankleden of je ontbijt ’s morgens. Een mindful begin van je dag blijft de hele dag aanwezig.

2. LEKKER LANGZAAM
Loop, fiets of rij in alle rust naar je werk of studie. Let op je ademhaling en merk de geuren en kleuren om je heen op. Zie dat rode licht of de vertraagde metro als een kans om een moment te ontspannen
, meer van je omgeving te merken. Haast bouwt stress op en maakt stresshormonen aan die weer moeilijk uit je lichaam verdwijnen. Probeer de dingen te doen zonder te haasten; thuis en op je werk. En onderneem eens een keer wat minder op een (rust-)dag. Of zet een zo vaak mogelijk een groot kruis in je agenda zodat jij jezelf verplicht om af en toe niets te doen.  load imagesMeer tips?

Enkele weken geleden heb je een nieuwsbrief gekregen over de Relax & Renew dag op 22 februari 2015 in Epe. Dit wordt een heerlijke relaxdag op een luxe locatie vol ontspanning, stress-release oefeningen en manieren om je energie te verhogen. Je krijgt een toolbox mee naar huis zodat je er de rest van je leven profijt van hebt. 

Yogadocent en stresscounselor Lisette Tol geeft jou naast yoga en mindfulnessoefeningen volop tips hoe je lekkerder in je vel kunt zitten, beter ontspant, stress te lijf gaat, je mind stilkrijgt en in het Nu kunt leven. En bovenal leert zij jou hoe jij in vijf stappen jouw stress vermindert en je energieniveau verhoogt.

De normale deelnameprijs is € 79,-. Als jij je vóór 1 december a.s. inschrijft, krijg je € 10,- korting en ben je van een plek verzekerd. Koffie- en theepauzes zitten in de vroegboekprijs van € 69,- inbegrepen, de lunch mag je zelf meenemen of je kunt gebruik maken van de faciliteiten van het restaurant. load imagesPraktische details

Je kunt je op drie manieren voor de Relax & Renew Dag opgeven:
- door middel van een mailtje aan Jenny Bor
- een telefoontje (06-54242179)
- of via het contactformulier op de site (onderaan) 
Na opgave ontvang je een bevestigingsmail met betalingsgegevens. Zodra je het deelnamebedrag aan ons hebt overgemaakt is jouw reservering definitief. Enkele dagen voor aanvang van het seminar sturen wij je een mail met praktische gegevens toe.


DATUM: 
Zondag 22 februari 2015 van 10.30 tot 16.30 uur. Inloop vanaf 10.00 uur. 

LOCATIE: Welnesshotel Princess Hotel te Epe (Dellenweg 115). Het ligt midden in de Veluwe en is goed bereikbaar met de auto met gratis parkeergelegenheid voor de deur.


load images

Graag tot dan en een ontspannen groet,

Trainer: Lisette Tol  
Techniek & Geluid: Peter Laterveer  
Organisatie: Jenny Bor


www.laborevents.nlKlik hier als je geen mail meer wilt ontvangen.

Jenny Bor
Voorschoten
Nederland

+31654242179
contact@jennybor.com
www.laborevents.nl