Klik hier als de mail niet goed leesbaar is

RELAX & RENEW
In vijf stappen naar minder stress en meer energie


Ben je toe aan een moment voor jezelf? Verwen jezelf dan met een heerlijke Relaxdag. Een dag vol ontspanning, stress-release oefeningen en manieren om je energie te verhogen. Een dag waar je  wekenlang van kunt nagenieten én waar je de rest van je leven profijt van hebt!load images

Op zondag 22 februari a.s. organiseren wij in Epe een Relax & Renew dag. Alleen al de mooie omgeving en het relaxte hotel zullen je een vakantiegevoel geven. Het wordt een dag die jou leert om in 5 stappen je stress te verminderen en je energieniveau te vergroten.  Dit  door middel van een unieke methode waarbij yoga, mindfulness en stressmanagement technieken worden gecombineerd.

Aan het eind van de dag ga je ontspannen naar huis én heb je een toolbox ter beschikking waar je de rest van je leven uit kunt putten op momenten dat je stress ervaart of meer ontspanning nodig hebt. Je krijgt na afloop een digitale handout met de belangrijkste oefeningen gemaild om hier thuis in alle rust mee te oefenen.load imagesTRAINER

Lisette Tol is een zeer ervaren yogadocent, stresscounselor en trainer op het gebied van stress- en burnoutklachten. Zij heeft een eigen methode ontwikkeld, waarin je in vijf stappen toewerkt naar minder stress en meer energie. Ze heeft een eigen coachpraktijk & yogastudio in Amsterdam en traint tevens in grote bedrijven als L’Oréal, Tele2, HEMA en Philips.

 


WIL JE:
* Lekker in je vel zitten?
* Beter leren ontspannen?
* Meer energie krijgen?
* Tools aangereikt krijgen om stress de baas te kunnen?
* Meer over yoga en mindfulness leren?
* De stem van je alsmaar ratelende mind stilzetten of vertragen?
* Tips krijgen hoe je ook na deze dag zoveel mogelijk stressvrij en in het ‘nu’ kunt leven?
* Jouw persoonlijke energie- en ontspanningsplan voor de toekomst leren maken?

Laat het Relax & Renew Seminar dan niet aan je voorbij gaan en meld je aan!


load imagesWANNEER, WAAR, KOSTEN

DATUM: Zondag 22 februari 2015 van 10.30 tot 16.30 uur. Inloop is vanaf 10.00 uur mogelijk zodat je op je gemak een plekje uit kunt zoeken.

LOCATIE: Welnesshotel Princess Hotel te Epe (Dellenweg 115). Het ligt midden in de Veluwe en is goed bereikbaar met de auto met gratis parkeergelegenheid voor de deur.

DEELNAMEBEDRAG: Voor deze perfect verzorgde en sfeervolle Relax & Renew dag betaal je € 79,-. Dit is inclusief twee koffiebreaks. De lunch mag je zelf meenemen of je kunt gebruik maken van het à la carte Restaurant in het hotel. 


Opgeven kan bij Jenny Bor door middel van een mailtje of telefonisch (06-54242179). Je krijgt na opgave een bevestigingsmail met betalingsgegevens en alvast wat praktische gegevens toegestuurd. Zodra je het deelnamebedrag aan ons hebt overgemaakt is jouw reservering definitief.

Wij behouden ons het recht voor om bij te weinig inschrijvingen het seminar te annuleren (tot uiterlijk vijf weken voor aanvang van het seminar). Uiteraard wordt het reeds betaalde bedrag dan direct aan je teruggestort.


load images

Mogen wij jou op deze bijzondere Relax & Renew dag begroeten?

Ontspannen groet,

Trainer: Lisette Tol  
Techniek & Geluid: Peter Laterveer  
Organisatie: Jenny Bor


www.laborevents.nlKlik hier als je geen mail meer wilt ontvangen.

Jenny Bor
Voorschoten
Nederland

+31654242179
contact@jennybor.com
www.laborevents.nl