KLik hier als je de mail niet goed kunt lezen of de foto's niet zichtbaar zijn.


MASTERCLASS
CONFLICTTHEORIEËN
EN HET ONDERBEWUSTE
 Dit mailtje is in eerste instantie bedoeld voor coaches, therapeuten en hulpverleners die een mega sprong met hun praktijk willen maken. Maar ook als je geen praktijk hebt, is deze training een hele mooie investering in je zelfontwikkeling.


load imagesConflicten oplossen
De sleutel tot heling

Velen van jullie zullen zich de Omega-trainingen, die vanuit Roy Martina Experience (RME) werden georganiseerd, vast nog goed herinneren. René Martina en Ron Henfling waren twee van de hoofdtrainers die vele studenten hebben opgeleid tot Omega-(NEI)therapeut. Op veler verzoek hebben zij besloten om in januari een driedaagse Masterclass in het midden van het land te organiseren. Een Masterclass die in het teken staat van het oplossen van conflicten dat de sleutel tot heling is. load imagesDe kracht van het onderbewuste
Maslov, Sabah, Dr. Hamer, Jung, Steiner...

Bijna alles tijdens deze Masterclass staat in het teken van het onderbewuste. Zo wordt er op ingegaan hoe conflicten ontstaan, hoe ze doorwerken op het onderbewuste en hoe een andere denkwijze en het oplossen van die conflicten noodzakelijk is voor heling. Het onderwerp wordt vanuit meerdere visies en invalshoeken bekeken. Stuk voor stuk betreft het grootheden uit de geschiedenis die hun naam eer hebben aangedaan als het gaat om de uitleg van de werking van het onderbewuste. Het ene model is gericht op de zeven chakra’s, het andere op de behoefte piramide, maar allemaal met als uitgangspunt de werking en kracht van het onderbewuste. Zo komen de volgende theorieën aan bod: Maslow, Sabah, dr Hamer, Jung, Steiner en Barrett. Na dit weekend weet je onder meer alles van de zeven stadia van psychologische ontwikkeling volgens het model van Barrett. Stadia waar iedereen doorheen gaat als je kiest voor groei in plaats van veiligheid, dus jij als coach maar ook je cliënt. Het wordt inzichtelijk op welk niveau je cliënt (of bv. familielid, vriend) zich bevindt zodat je optimaal hulp kunt verlenen in het bereiken van hun doelen en vervullen van hun behoeftes. De theorie van dr. Hamer is gebaseerd op de wetenschap dat elke ziekte door een emotioneel trauma, dat aan bepaalde voorwaarden moet voldoen, wordt veroorzaakt. De intensiteit van het trauma bepaalt de ernst van de ziekte.load imagesWie zijn de trainers
Ron Henfling & René Martina

Ron Henfling – Health Coach & Trainer

Bijna dertig jaar geleden is Ron als Heilpraktiker en Klassiek homeopaat de Praktijk voor Natuurgeneeswijzen begonnen. Dit is in de loop der jaren uitgebreid met nieuwe therapievormen als Neuro Emotionele Integratie (NEI), dat zich steeds verder ontwikkelde tot de huidige Omega Healing methode. Ron heeft zes jaar lang als vrijwilliger gewerkt voor Homeopaten Zonder Grenzen in Bosnië en trainingen in NEI en OMEGA  aan hulp-verleners in Tuzla en Sarajevo gegeven. Voor Roy Martina Experience heeft hij met Roy en René Martina enkele jaren de Omega Healing Opleiding verzorgd.
 

René Martina – Consultant & Trainer

Na 30 jaar praktijk in de alternatieve geneeswijzen houdt René zich tegenwoordig bezig met advisering en trainingen op het gebied van Leadership en Values. Voor wat betreft gezondheidsconsulten, focust hij meer op de vraag wat de reden is dat mensen ervoor ´kiezen´ om bepaalde ziektes in hun leven te manifesteren. De antwoorden hiervan vinden we in ons onderbewuste, als we tenminste bereid zijn om hiernaar te kijken. Samen met Roy en Ron heeft René voor Roy Martina Experience enkele jaren de Omega Healing Opleiding verzorgd.load imagesData & locatie
Sfeervol leren

We hebben gekozen voor het sfeervolle welnesshotel Princess Hotel te Epe (Dellenweg 115). Het hotel ligt midden  op de Veluwe en is perfect bereikbaar met de auto.  Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

* Vrijdag 23 januari 2015 van 10.00 tot 19.00 uur
(inloop vanaf 9.00 uur - avond vrij in te vullen)
* Zaterdag 24 januari 2015 van 09.00-19.00 uur
(met aansluitend feestavond vanaf 21.00 uur)
* Zondag 25 januari 2015 van 09.00-17.00 uur
(de tijden zijn nog onder voorbehoud)load imagesVoor wie is de training geschikt?


Deze Masterclass is van oorsprong ontwikkeld voor alle coaches en therapeuten die ooit bij RME (Roy Martina Experience) een opleiding hebben gevolgd. Dit kan bijvoorbeeld Emotioneel Welzijn, Mind-Body-Coach, Inner Child, Omega (NEI)therapie of Master Top Coach zijn. Maar daarnaast is de opleiding ook vrij toegankelijk voor iedereen die hier (beroepsmatig) in geïnteresseerd is en geen RME-opleiding heeft gevolgd.load imagesInvestering
Totaalpakket

We willen dat het je tijdens deze dagen aan niets ontbreekt dus bieden wij een totaalpakket aan. Dit betekent dat de prijs inclusief overnachting, catering en uiteraard de training is. Je kunt van vrijdagmiddag t/m zondagmiddag gebruik maken van een uitgebreid en gezond ontbijt-, lunch- en dinerbuffet. Tijdens de trainingsdagen zijn er voldoende koffie- en theepauzes ingecalculeerd die ook voor onze rekening zijn. Alle drankjes en versnaperingen buiten de koffiebreaks zijn voor  eigen rekening.

We kiezen er bewust voor om de energie alle dagen hoog te houden, daarom is het niet mogelijk om de Masterclass zonder hotelovernachting te boeken. De investering van het totaalpakket bedraagt:

  • bij verblijf op een eenpersoonskamer € 650,- (twee overnachtingen).*
  • als je een kamer wilt delen, betaal je € 575,- per persoon (twee overnachtingen). Geef in dit geval svp aan of je voorkeur hebt voor een kamergenoot of dat wij je zelf bij iemand mogen indelen.
    *dit is exclusief de wettelijk verplichte bijdrage aan Gemeentelijke Heffingen die € 2,50 per persoon per nacht bedraagt.

Er zijn een beperkt aantal hotelkamers in optie genomen dus als je van een plek verzekerd wilt zijn, raden wij aan om niet te lang te wachten met inschrijven.  Inschrijf sluitingsdatum: 1 december 2014.

Zodra je het totaalbedrag aan ons hebt overgemaakt, is de reservering definitief. Wij behouden ons het recht voor om bij te weinig inschrijvingen de opleiding te annuleren (tot vier weken voor aanvang van de eerste trainingsdag). Uiteraard wordt het reeds betaalde bedrag dan direct aan je teruggestort.load imagesVragen?
Staat altijd vrij!

Voor vragen kan je terecht bij Marian-José Valk (info@chongmai.nl, 06-28629582 Praktijk Chong Mai) of Jenny Bor (contact@jennybor.com, 06-54242179).

Wij verheugen ons enorm op deze Masterclass en gaan er vanuit dat jullie net zo enthousiast zijn als wij.Hartelijke groet,

Organisatieteam: Marian-José Valk, Peter Laterveer en Jenny Bor
Financiële Administratie: Engeline Laterveer
Trainers: René Martina & Ron Henfling


Klik hier als je geen mail meer wilt ontvangen.

Jenny Bor
Voorschoten
Netherlands

+31654242179
contact@jennybor.com
www.jennybor.com