Klik hier als de mail niet duidelijk wordt weergegeven.
load images

Eat Yourself Healthy Mail - 4 maart 2014

Omdat in de praktijk blijkt dat een aanzienlijk deel van de ‘groene smoothie drinkers’ toch vaak weer op dezelfde recepten terugvallen, ben ik begonnen met het verzamelen van enkele smoothierecepten op mijn website. Op deze manier kan je wat meer variatie aanbrengen en de dagelijkse afwisseling zorgt ervoor dat het geen opgave wordt en groene smoothies aantrekkelijk voor je blijven als onderdeel van je leven. De komende periode zal ik de site regelmatig up-daten met een nieuw recept. Mocht je zelf een lekkere smoothie bedacht hebben waarvan je denkt dat die bij anderen ook in de smaak valt, hoor ik het recept natuurlijk heel graag (als je dat wilt, zal ik jouw naam & eventueel website bij het recept vermelden). Doe hier wat inspiratie op!
Superfoods in je dagelijks leven
Halverwege november verschijnt de Nederlandse versie van het boek ‘Superfoods in je dagelijks leven – waarom God geen fastfood eet’ van Thorsten en mij.  In dit boek omschrijven wij onze zienswijze op voedingsbewustzijn en bijna 50 van de belangrijkste Superfoods die er wat ons betreft bestaan. Van elk Superfood omschrijven we de herkomst, de gezondheidsvoordelen, hoe het toe te passen is en bij elk Superfood vind je een makkelijk te bereiden recept: meestal een smoothierecept. Echt een onmisbaar boek (met ringbandspiraal!) voor in de keuken, maar ook op de bank of op je bureau, van een bewuste en gezonde eter. Wij zullen de eerste 50 bestelde exemplaren persoonlijk signeren (de reeds gedane voorbestellingen vallen hier ook onder). Via deze link kan je alvast een aantal pagina’s van het boek bekijken. Voorbestellen kan hier! De kosten van het boek bedragen € 19,90, dit is exclusief verzendkosten.  Je ontvangt na je bestelling het boek, samen met de factuur, zo spoedig mogelijk thuisgestuurd. Uiteraard kan je het ook altijd bij je boekhandel of via bol.com verkrijgen. Op de therapeutenbeurs van 9 en 10 november kan je ‘m ook verkrijgen bij de stand van Uitgeverij Akasha.
Superfoods webshop
Nadat onze Superfoods webshop al enkele jaren in de Duitstalige versie bestaat, kunnen we nu ook eindelijk vieren dat Nederlandstalige versie de lucht in is! Je vindt hier alle producten die in het Superfoods boek beschreven staan en bijvoorbeeld ook keukenapparatuur voor de groene keuken. Je kunt er  via mijn website www.jennybor.com heen: rechtsboven bij het knopje ‘Superfoods Shop’ of je kunt er direct naar toe surfen.  Omdat we zo blij zijn dat we nu ook de Nederlandse klanten beter kunnen bedienen, hebben we besloten een korting van 10% korting op het totale aankoopbedrag te geven bij bestellingen die tot eind van de maand – dus tot en met donderdag 31 oktober! – worden gedaan. Als je hier gebruik van wilt maken, kan je bij het vakje opmerkingen ‘Joepie, 10% korting’ invoeren en dan zullen wij dit op de factuur in orde maken. Dit geldt alleen voor de Superfoods en niet voor de andere producten, boeken en/of cd’s.

Healthy lezer,

Ben jij je (chronische) klachten zat en zou je daar graag verlost van willen worden? Heb jij bijvoorbeeld last van extreme vermoeidheid, huiduitslag, depressieve gevoelens, (plaatselijke) vetopslag, een trage of juist snelle schildklier, overgangsklachten, haaruitval of versnelde veroudering? Om maar even een greep van wat mogelijke klachten te noemen, al dan niet in relatie tot hormonale disbalans... Ben je dit in de loop der jaren gaan accepteren omdat je denkt dat het bij ‘ouder worden’ hoort – of je nu 30, 40 of 70 bent? Stop daar dan alsjeblieft mee! Dit soort klachten zijn vaak echt niet nodig en het mooie is dat we ze door voornamelijk voedingsaanpassingen grotendeels zelf weer de positieve kant op kunnen sturen.

Zelf geloof ik niet in het voorschrijven van een kant-en-klaar dieet of bepaalde voedingsmenu’s. Sommige klanten zijn daar in eerste instantie door teleurgesteld want dat betekent dat er toch echt enige creativiteit en inventiviteit in de keuken van ze wordt verwacht. Maar ik vind het heel belangrijk dat de aanpassingen in het huidige voedingsschema worden gedaan zodat de stappen geleidelijk aan kunnen worden gemaakt en het niet als een opgave voelt. Het moet tenslotte wel leuk blijven. Op die manier leidt het tot een natuurlijk verworven nieuwe voedingsgewoonte en levensstijl. Een die blijvend is en dus niet een tijdelijke ‘ingreep’ waarna de klachten net zo hard weer terugkomen.

Voel jij er wat voor om het heft in eigen handen te nemen en te kijken hoe jouw klachten verminderd of opgelost kunnen worden?  Voor een zeer aantrekkelijke prijs kan jij de Eat Yourself Healthy Box aanschaffen! De inhoud van deze box helpt je op een prettige en kleurrijke manier naar een gezonder, lichter en vitaler leven. Je streefgewicht in een stralend, energiek en klachtenvrij lichaam is hiermee binnen handbereik. Dus als jij zelf de verantwoordelijkheid wilt nemen over je lichamelijk welzijn dan mag je deze Eat Yourself Healthy Box absoluut niet missen!

 

Wat zit er in het pakket?


Hoe werkt het?
  • Vooruitbetalen is niet nodig, de factuur wordt met het pakket meegezonden;
  • Het pakket kan door de brievenbus, je kunt het dus bijvoorbeeld als cadeau aan iemand schenken en laten opsturen en de verzendkosten zijn laag;
  • De vouchers staan niet op naam en zijn allemaal vrij inwisselbaar;
  • Er is op beide vouchers geen uiterste inleverdatum van toepassing;
  • De aanbieding kan niet met terugwerkende kracht worden gebruikt (dus als je al een consult hebt geboekt, kost dat de afgesproken prijs).

Wat zijn de kosten?
De waarde van deze Eat Yourself Healthy Box is € 120,- en je kunt hem nu voor slechts € 59,- aanschaffen!!

Ga je ervoor?! Bestellen kan via de volgende link.

Ik hoop je op deze manier te mogen ondersteunen om jou je maximale gezondheid te laten leven.

Healthy Groet,
Jenny Bor

AGENDA


14 april 2014
Schriftelijke cursus 'Energie van Geld'14 april 2014
Schriftelijke cursus 'Vitaal-Coach-Project'12-14 september 2014
Bewust-Gelukkig-Slank Coachopleiding

 


21 september 2014
Food Festival Delft

 

_____________________

 

Download hier het artikel ´Vijf tips die je moet weten over hormonen in relatie tot overgewicht´!

_____________________

 

Citaat uit het boek 'Superfoods in je dagelijks leven':

Superfoods zijn dus meestal rauw, maar in elk geval nooit boven de 42 graden verhit. Daardoor blijven de natuurlijke enzymen volledig behouden. Als je slechts een paar dingen in je voedingsstijl verandert, zul je een veel sterker immuunsysteem krijgen en veel ziekten voorkomen. Zelfs overtollige vetrolletjes verdwijnen en je hebt de hele dag meer energie.

_____________________

Klik hier als je geen inspiratiemail meer wilt ontvangen. 

Jenny Bor
Voorschoten

www.jennybor.com
contact@jennybor.com